Project Description

Totaaloplossingen op het gebied van afrekensystemen

Welpos

Welpos is gespecialiseerd in het leveren van een totaaloplossingen op het gebied van afrekensystemen. Ondersteuning wordt geboden bij de bij de aankoop, de installatie en onderhoud van het gekozen betaalsystemen.  Welpos werkt samen met CCV en Worldline voor het kunnen leveren van state-of-the-art betaaloplossingen. Voor het leveren van mobiele communicatie maakt Welpos gebruik van het Vodafone netwerk. Voor het werken in de cloud is Welpos partner van Microsoft met hun Office 365 producten.

Door Currence is Welpos officieel benoemd als ‘wederverkoper PIN’. Ook heeft Welpos het predicaat ‘breedband installateur pinnen’ verworven. Perfection Automatiseringen en Welpos zijn partners voor het leveren van DigiAccess MMX software en de Yomani betaalautomaat van Worldline. Perfection installeert de software en Welpos levert en onderhoudt de betaalautomaat.

NAAR WELPOS WEBSITE

Diverse oplossingen en contracten waarbij u zich absoluut geen zorgen hoeft te maken over de werking van uw betaaloplossing of afrekensysteem.