Overname Staff Support B.V.

Per 20 mei 2021 zijn Peter van der Hulst en Gerben Teeler nieuwe aandeelhouders en bestuurders van Staff Support.

In de afgelopen 4 jaar heeft Staff Support zich gericht op het uitbreiden en verbeteren van zowel de organisatie als de software. In deze 4 jaar heeft Peter van der Hulst de rol van CEO vervuld en Gerben Teeler de rol van Product Owner.

Inmiddels werken er dagelijks meer dan 20.000 gebruikers met de software van Staff Support en wordt er uitgebreid gewerkt aan apps, merken en nieuwe data-functionaliteiten. Inzicht, betrouwbaarheid, gebruikersgemak en klantgerichtheid blijven hierbij sleutelbegrippen.

Nu zijn Gerben en Peter dus behalve leidinggevend ook als eigenaar toegevoegd aan Staff Support. De koers zal de komende jaren hetzelfde blijven. Er zal gefocust worden op nieuwe software-functionaliteiten waarmee klanten meer inzicht krijgen in hun onderneming. Data science zal hier een steeds grotere rol in gaan spelen en ook hier zal volop op doorontwikkeld worden.

De slogan blijft niet voor niets: ´Coding the world a better place´. Het creëren van software die bijdraagt aan zowel bedrijven als maatschappelijke doelen blijft het speerpunt.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze maandelijke nieuwsbrief.