Verhuizing update

Inmiddels zitten we midden in de vakantieperiode en bij Staff Support zijn we druk bezig om de verhuizing af te ronden. De afgelopen weken is er hard gewerkt aan het nieuwe kantoorpand en inmiddels zijn we als team Staff bijna ready voor het nieuwe (hoofd)kantoor 😉

Bij een nieuw kantoor hoort een nieuwe stijl en een nieuw interieur. Zo hebben we de ‘groene wand’ zodat jij zeker weet dat je in het juiste kantoor bent beland. Ook is er voor alle Staffer’s een nieuwe werkplek ingericht zodat we nog comfortabeler aan nieuwe oplossingen kunnen werken.

We houden je op de hoogte en hopen je vanaf 1 september te mogen ontvangen in ons gloednieuwe kantoor!

Nieuw adres Staff Support (per 1-09-2021)
Baron de Coubertinlaan 6
2719 EL Zoetermeer
Zuid-Holland
Nederland

Onze overige contactgegevens (telefoonnummers en e-mailadressen) zijn ongewijzigd.

We zien jullie graag binnenkort in ons nieuwe kantoor!

Het Staff Support team