Nieuwe klantcase: Coffee-star

Een Nederlandse horecaondernemer die iedere dag haar voordeel haalt uit het gecombineerde HR- en dataplatform van HorecaManager.

Coffee-star biedt een kwalitatief horecaconcept aan waarbij koffie bepalend is. Op een toegankelijke, vriendelijke en persoonlijke manier zijn ze in staat het verschil te maken op een locatie. In de warme en comfortabele winkels vindt u een uitgebreide keuze aan lokale & duurzame producten. Het assortiment bestaat behalve koffie uit verse broodjes, koekspecialiteiten, frisdranken, thee en smoothies.

Het HorecaManager platform wordt over verschillende vestigingen door tientallen medewerkers van Coffee-star dagelijks gebruikt. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie en het HorecaManager platform? Neem dan contact met ons op.

Lees de hele klantcase