CØD1NG a better world

De wereld samen een stukje leuker maken door het bieden van ​state-of-the-art software en diensten die bijdragen aan een betere bedrijfsvoering en meer werkplezier. Dit doen wij in alle bescheidenheid, maar gedreven, enthousiast en met grote ambities.​

Onze projecten Contact

Waardecreatie

want daar begint alles mee, voor jou, ons en iedereen

Delen

want daar wordt iedereen beter van

Plezier

want we moeten gewoon meer lol hebben met elkaar!

Tevreden 

want iemand die niet tevreden is zal nooit gelukkig zijn

Verantwoord

want we leven tenslotte niet alleen

Wall of Fame

We bestaan al een tijdje. Net als jij heeft Staff Support een verhaal. Een verhaal over groei, mee- en tegenvallers, ambities, doelen, ontwikkeling en uitdagingen. Reis mee in de tijd en beleef wat ons bezig heeft gehouden.

Cool Timeline

Jan geniet van zijn plek in Costa Rica
Jan geniet van zijn plek in Costa Rica

Daar was het hem om te doen. Mooi te zien hoe we elkaar in het leven kunnen helpen. Jan heeft zijn eigen weg gekozen en het team geleerd dat loslaten niet erg is en dat als je samenwerkt ook grote uitdagingen geslecht kunnen worden. Geniet ervan Jan!

Aandelenoverdracht
Aandelenoverdracht

Per 20 mei 2021 zijn Peter van der Hulst en Gerben Teeler nieuwe aandeelhouders en bestuurders van Staff Support. In de afgelopen 4 jaar heeft Staff Support zich gericht op het uitbreiden en verbeteren van zowel de organisatie als de software. In deze 4 jaar heeft Peter van der Hulst…
Lees verder

“Die bodem”.. De eerste code is een feit!
“Die bodem”.. De eerste code is een feit!

Een paar knappe koppen genaamd Henry Koppen en Ferry Onderwater besluiten samen in business te gaan onder de naam Arcensus. Doel? Een systeem bouwen dat zich naar de organisatie aanpast en niet andersom. Zo gezegd, zo gedaan. Toch?!