Branches

Met onze verschillende labels zijn wij snel in staat je te laten groeien.

Onze software labels bieden de tools voor jouw branche om een data-gedreven aansturing van je organisatie te realiseren.

labels Contact

Ondernemer?

Ben je ondernemer of directeur van een organisatie en wil je efficiënter werken met onze business software? Probeer dan één van onze kant-en-klare softwarelabels.

Softwarelabels

Dienstverlener?

Ben je dienstverlener aan de horeca branche of één van de vele andere branches die wij bedienen? Bekijk onze reseller mogelijkheden en meld je aan.

Reseller mogelijkheden

PersoneelsManager

MKB

Met PersoneelsManager is uw personeelsadministratie onder controle. U heeft bovendien inzicht in alle processen die van invloed zijn op uw MKB organisatie.

Ga naar de website

HorecaManager

Horeca

HorecaManager bespaart u tijd door de registratieprocessen binnen uw bedrijf te automatiseren en dus te vereenvoudigen.
.

ga naar de website

CateringManager

Catering en facility

CateringManager helpt u om uw cateringbedrijf beter te laten presteren. U weet exact welke processen van invloed zijn op het functioneren van uw organisatie.

Ga naar de website

TheaterManager

Theater en leisure

Met TheaterManager is uw personeelsadministratie onder controle. U heeft bovendien inzicht in alle processen die van invloed zijn op uw organisatie.

Ga naar de website

ZorginstellingManager

Zorginstellingen

Met ZorginstellingManager is uw personeelsadministratie onder controle. U heeft bovendien inzicht in alle processen die van invloed zijn op uw organisatie.

ga naar de website

Jittie

MKB

Houd het overzicht op de mensen aanwezig op een locatie. Bied uw HR-afdeling de mogelijkheid om één overzicht te zien wie er is ingeklokt.

Ga naar de website

CoffeeshopManager

Coffeeshops

Met CoffeeshopManager is uw personeelsadministratie onder controle. U heeft bovendien inzicht in alle processen die van invloed zijn op uw organisatie.

Ga naar de website

RecreatieparkManager

Recreatieparken

Met RecreatieparkManager is uw personeelsadministratie onder controle. U heeft bovendien inzicht in alle processen die van invloed zijn op uw organisatie.

Ga naar de website