Branches

Met meer dan 10 jaar ervaring en kennis van verschillende branches en CAO’s zijn wij samen met én door onze klanten al enorm gegroeid!

Contact

Ondernemer?

Ben je ondernemer of directeur van een organisatie en wil je efficiënter werken met onze business software? Lees snel verder. Staat jou branche er nog niet tussen? Dan hebben wij mogelijk iets gemist! Vertel ons je wensen en daag ons uit! 🙂

Dienstverlener?

Ben je dienstverlener en heb jij behoefte aan een gestructureerde aanlevering en terugkoppeling van data? Dan ben je aan het juiste adres. Wil je whitelabel? Uiteraard!

Horeca

HorecaManager is hét pakket voor de professionele horecaondernemer. Met HorecaManager bespaar je tijd en geld en verbeter je zichtbaar je resultaat.

Wil je dagelijks inzicht in je prognose en je productiviteit? Of wil je je medewerkers een eenvoudige tool geven om hun rooster of loonstrook te raadplegen? Vraag nu een demo aan en laat je verrassen door de veelvoud aan mogelijkheden.

demo aanvragen horecamanager.nl

Catering

Elk contract is anders, elke locatie is anders, elke klant is anders. Maar ook elke cateringmedewerker en locatie en/of regiomanager. Jij wilt goed kunnen sturen en succes behalen. Ook als jij 20 locaties moet aansturen wil jij grip hebben.

CateringManager is het enige pakket in de markt die jou alle sturingstool geeft die je nodig hebt om intern én extern te rapporteren en te sturen.

demo aanvragen cateringmanager.nl

Facilitaire dienstverlening

Je wilt je opdrachtgevers ontzorgen met gemotiveerde mensen met kennis van hun werk. Dát is wat wij ook doen en waarmee wij jou kunnen ondersteunen. Wij bieden een scala aan functionaliteiten én ondersteuning zodat jij altijd de juiste mensen met de juiste kennis op de juiste locaties hebt staan. Uiteraard laten wij je graag zien wat wij kunnen betekenen.

demo aanvragen

Zorg

Zorg wordt kleinschaliger en de administratielast stijgt. Kunnen wij dit makkelijker maken? Misschien niet alles, maar voor een deel zeker. Altijd een correcte bezetting met vakmensen die de juiste competenties hebben. Wel zo prettig. Dan kunnen zij zich volledig richten op de bewoners/cliënten en heb jij overzicht en rust.

demo aanvragen bekijk klantcase

Theater en podia

Veel vrijwilligers, technici, te plannen voorstellingen en ga maar door. Wie staat er in de foyer en wie doet de garderobe. We kunnen je een heel eind op weg helpen en niet de minste collega’s zijn je voor gegaan. En wij? Wij zijn tot op het bot gemotiveerd om je te helpen, want we komen maar wat graag over de vloer.

demo aanvragen

Maatschappen

Time is money. Het plannen van verschillende specialisten over verschillende locaties kan best een uitdaging zijn. Het juist registreren van werkzaamheden en doorbelasten ook. Laat ons je helpen. We hebben alle tools in huis om je efficiënt te laten plannen. Fijn voor je cliënt, maar zeker ook fijn voor jou en je collega’s!

demo aanvragen