Werken bij staff

Wij vertellen je graag waarom

Samenwerken zit in ons DNA, of beter gezegd, onze broncode. Samenwerken met elkaar, klanten, leveranciers en iedereen die maar wil. Zoek jij een toffe job en een club die jou waardeert om je wie je bent en wat je kunt? Neem dan nu contact op!

Neem contact op Neem contact op

Werk je daar nog steeds!?

De kreet “Werk je daar nog steeds!?” hoor ik van kennissen wel vaker. Dit komt omdat ik 25 ben en inmiddels al ruim 6 jaar bij Staff Support werk.

Deze vraag beantwoord ik altijd graag met een enthousiaste “Jazeker!”. Ik werk al jaren met enorm veel plezier bij Staff omdat het een omgeving is waar je in wordt uitgedaagd, een omgeving waarin je in je kracht wordt gezet en waarin we elkaar verder helpen om te groeien.

Dit wordt versterkt door het geweldige team dat altijd voor een ander klaar staat en op elkaars krachten inspeelt. Voor het motto “All work, no play.” zijn we bij Staff allergisch. Werk hoort leuk te zijn en dat wordt mede gefaciliteerd door persoonlijke groepsuitjes en een enorm fijne werksfeer.

Kortom, indien je affiniteit hebt met IT, een teamspeler bent en een bedrijf zoekt om in te groeien en mee te groeien, solliciteer dan nu!

– Sven –

Wat hebben wij voor leuks?

Wij leveren op hoofdlijnen 2 zaken, te weten software en support. En daar willen we elke dag beter in worden, samen. We zoeken dan ook mensen die bij willen dragen aan ons kunstwerk. Denk je bij te kunnen dragen, maar staat “jouw” functie er niet tussen? Neem toch gewoon ff contact op. Altijd leuk en je weet nooit wat het je brengt.

Open vacature

Voor goede mensen is altijd wel werk. Dus spreekt onze organisatie je aan en zoek je een nieuwe uitdaging. Laat ons weten waarvoor jij elke dag knetter gemotiveerd je bed uit wilt komen en dan kijken we samen hoe dat binnen ons team past!