Ben jij Staff?

Jazekers! Iedereen is Staff!

Want samenwerken zit in ons DNA, of beter gezegd, onze broncode. Samenwerken met elkaar, klanten, leveranciers en iedereen die maar wil. Zoek jij een toffe job en een club die jou waardeert om je wie je bent en wat je kunt? Neem dan nu contact op!

Neem contact op

Werk je daar nog steeds!?

De kreet “Werk je daar nog steeds!?” hoor ik van kennissen wel vaker. Dit komt omdat ik 25 ben en inmiddels al ruim 6 jaar bij Staff Support werk.

Deze vraag beantwoord ik altijd graag met een enthousiaste “Jazeker!”. Ik werk al jaren met enorm veel plezier bij Staff omdat het een omgeving is waar je in wordt uitgedaagd, een omgeving waarin je in je kracht wordt gezet en waarin we elkaar verder helpen om te groeien.

Dit wordt versterkt door het geweldige team dat altijd voor een ander klaar staat en op elkaars krachten inspeelt. Voor het motto “All work, no play.” zijn we bij Staff allergisch. Werk hoort leuk te zijn en dat wordt mede gefaciliteerd door persoonlijke groepsuitjes en een enorm fijne werksfeer.

Kortom, indien je affiniteit hebt met IT, een teamspeler bent en een bedrijf zoekt om in te groeien en mee te groeien, solliciteer dan nu!

 – Sven – 

Wat hebben wij voor leuks?

Wij leveren op hoofdlijnen 2 zaken, te weten software en support. En daar willen we elke dag beter in worden, samen. We zoeken dan ook mensen die bij willen dragen aan ons kunstwerk. Denk je bij te kunnen dragen, maar staat “jouw” functie er niet tussen? Neem toch gewoon ff contact op. Altijd leuk en je weet nooit wat het je brengt.

Verkoop

Wij maken mooie oplossingen en wij bieden uitstekende service. Dat vinden niet alleen wij, maar dat is ook wat onze klanten in ons waarderen en waarom ze vaak lang klant blijven. Maar we willen ook nieuwe klanten begroeten. En dat is mogelijk een kans voor jou.

Het belangrijkste voor ons is dat je enthousiast bent en dat je dat weet over te brengen op anderen. Je hebt affiniteit met onze doelgroepen of misschien heb je zelf wel ideeën. Want ook dat wordt zeer gewaardeerd. Voor de rest kunnen wij je alles leren over onze software, maar dat komt later. Eerst maar eens kennismaken nietwaar?

Neem contact op

Full stack developer

Man wat ga jij hard op mooie code en toffe designs. Dat is mooi, want dat is precies wat wij zoeken. Wij willen mooie dingen opleveren en onze software verder brengen. Intuïtieve software met een clean design waar mensen mee willen werken. Belangrijk is dat je kennis van zaken hebt en kennis wilt slurpen en ook wilt delen.

Gaat je hart sneller kloppen van o.a. VB.Net, SQL, Javascript, Ionic en tevens bij het idee dat je echt een verschil kan maken voor je collega’s en onze klanten en jij een stempel kan drukken op onze software. Laat even van je horen. Wellicht hebben wij elkaar een mooie toekomst te bieden!

neem contact op

Open vacature

Voor goede mensen is altijd wel werk. Dus spreekt onze organisatie je aan en zoek je een nieuwe uitdaging. Laat ons weten waarvoor jij elke dag knetter gemotiveerd je bed uit wilt komen en dan kijken we samen hoe dat binnen ons team past!

Neem contact op