Nieuwe stek per 1 september

We hebben iets leuks te melden, want we gaan verhuizen! Het thuiswerken bevalt ons dermate goed dat dit andere eisen stelt aan onze werkomgeving. Lees: minder ruimte voor werkplekken, maar vooral een goede ruimte om met elkaar te sparren en van gedachten te wisselen. Lees ook: meer (bestedings)ruimte voor ontwikkeling van mooie oplossingen! En dat is tenslotte waar we alles voor doen.

Na verschillende opties te hebben bekeken heeft de zoektocht ons een mooi kantoor in Zoetermeer opgeleverd. Direct naast het station en met zowel de auto als de trein, fiets of voet zeer goed bereikbaar. Parkeren kan voor de deur en is gratis.

Wellicht kennen enkele van onze relaties dit pand zelfs beter dan wijzelf, want het blijkt het oude kantoor van Bedrijfschap Horeca en Catering te zijn. Niet heel belangrijk, maar wel leuk te vermelden.

We gaan dus weer een mooi en lang hoofdstuk afsluiten om tegelijkertijd een nieuwe te starten. We kijken enorm uit naar deze volgende stap en ook om jou te mogen begroeten in ons nieuwe kantoor!

Per 1 september heten wij je van harte welkom aan de Baron de Coubertinlaan 6 in Zoetermeer 🙂

We stappen per 1 september in onze nieuwe thuisbasis, hét nieuwe kantoor voor de komende periode. Wij hebben ontzettend veel zin om samen met onze klanten te knallen aan mooie projecten en resultaat!

Nieuw adres Staff Support (per 1-09-2021)
Baron de Coubertinlaan 6
2719 EL Zoetermeer
Zuid-Holland
Nederland

Onze overige contactgegevens (telefoonnummers en e-mailadressen) zijn ongewijzigd.

We zien jullie graag binnenkort een keer in ons nieuwe kantoor!

Het Staff Support team