Neem contact op met ons!

Je kunt ons ook altijd bereiken via support@staff.nl of
via +31 (0) 10 218 98 66.

  Neem contact op met ons!

  Heb je vragen en kom je er niet uit? Neem gratis contact met ons op, vraag een demo aan of zorg ervoor dat een van onze mensen vrijblijvend bij je langskomt. Onze demo’s duren gemiddeld 25 minuten.

  Contactgegevens
  Baron de Coubertinlaan 6 unit 11
  2719 EL Zoetermeer
  Zuid-Holland

  +31 (0) 10 218 98 66
  info@staff.nl

  Veelgestelde vragen

  Alles wat je moet weten over onze software.

  Hoe kan ik mijn wachtwoord resetten?

  Je kunt je wachtwoord eenvoudig resetten door naar de inlogpagina te gaan en te klikken op “Wachtwoord vergeten”. Volg de instructies die worden weergegeven om een nieuw wachtwoord in te stellen.

  Je kunt eenvoudig contact met onze klantenservice opnemen door te mailen naar support@staff.nl of door te bellen naar +31 (0) 10 218 98 66. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden.

  Onze app biedt een intuïtieve gebruikerservaring voor het beheren van jouw account, het plaatsen van bestellingen en meer. Download de app vanuit de App Store (voor iOS) of de Google Play Store (voor Android) en meld je aan met je accountgegevens.

  Ons platform biedt verschillende unieke functies, zoals geavanceerd organisatiebeheer en roosteren voor meerdere locaties, waardoor het beheren van teams en operationele processen efficiënter wordt. Daarnaast sturen we op realtime financiële data, zodat je altijd een duidelijk inzicht hebt in de prestaties van je bedrijf. Ontdek wat ons platform speciaal maakt!

  Ja, je kunt meerdere gebruikers toegang geven tot je account en specifieke rechten toewijzen aan elk lid binnen je organisatie. Op deze manier kunnen teamleden samenwerken en profiteren van de voordelen van ons platform.

  Ja, je kunt je accountgegevens altijd aanpassen door in te loggen op onze website en naar de accountinstellingen te gaan. Hier kun je je persoonlijke gegevens, betaalmethoden en andere voorkeuren wijzigen.