OVER

Wij zijn Staff

Over Staff Support

De wereld samen een stukje leuker maken door het bieden van ​state-of-the-art software en diensten die bijdragen aan een betere bedrijfsvoering en meer werkplezier. Dit doen wij in alle bescheidenheid, maar gedreven, enthousiast en met grote ambities.​

Ontmoet ons team

Hier vind je alle Staff medewerkers die dagelijks voor je klaar staan.

Directeur
Peter van der Hulst

Head of support
Bram van der Linden

Product Owner
Gerben Teeler

Commercieel directeur
Pieter van de Kamp

Account-/Projectmanager
Patrick Geerts

Stagiair
Dolores (28 jaar)

Marketing
Hans Zoeteman

Technical Support Engineer
Glenn

Senior Developer
Ferry Onderwater

Senior Developer
Hugo de Vreugd

Word jij onze nieuwe collega?
Staff Support is voor iedereen

Technical Support Engineer
Sven Onderwater

2024 Nieuwe navigatie live

Een spannende update in ons softwareplatform: de nieuwe navigatie is live!

Met deze upgrade hebben we de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie van ons systeem aanzienlijk verbeterd. Onze gebruikers kunnen nu nog sneller en eenvoudiger toegang krijgen tot alle functies die ze nodig hebben.

Dit jaar markeert een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf. Onze langverwachte company video is live gegaan! Deze video geeft een kijkje achter de schermen en laat zien wie wij zijn, wat we doen, en waarom we gepassioneerd zijn over ons werk. Het is een prachtige manier om onze waarden en onze cultuur te delen met de wereld.

Op 20 mei 2021 verwelkomden we Peter van der Hulst en Gerben Teeler als nieuwe aandeelhouders en bestuurders van Staff Support. In de afgelopen vier jaar hebben we ons gericht op het uitbreiden en verbeteren van zowel onze organisatie als onze software. Peter en Gerben hebben een cruciale rol gespeeld in deze ontwikkeling.

Dit jaar hebben we een nieuwe locatie betrokken die perfect past bij onze groeiende behoeften. Een frisse start in een inspirerende omgeving.

Met trots lanceerden we onze allereerste mobiele app voor medewerkers. Dit was een belangrijke stap in onze digitale transformatie en een groot succes onder onze gebruikers.

In 2018 nam Peter het roer over van Jan. Zijn visie en leiderschap hebben ons geholpen om nieuwe hoogten te bereiken en onze missie voort te zetten met vernieuwde energie en passie.

Reflectie op de geweldige tijd en prestaties van ons team (7 man) in 2015. Deze herinneringen inspireren ons om door te gaan met het leveren van ons beste werk.

Een historisch moment voor ons bedrijf, de eerste code werd geschreven. Deze mijlpaal legde de basis voor wat Staff Support vandaag de dag is.