Software - Planning & Uren

Verzuim

Beheer en monitor ziekteverzuim effectief met onze Verzuim app.

Deze tool biedt een gestroomlijnde aanpak voor het bijhouden van verzuim, het ondersteunen van medewerkers bij hun terugkeer naar werk, en het analyseren van verzuimtrends om het welzijn op de werkvloer te verbeteren.

Hoe makkelijk het is? Bekijk handleiding
App: Verzuim

Snel verzuim registreren

Meld medewerkers snel en eenvoudig ziek of beter via onze gebruiksvriendelijke interface. Voer verzuimdata in, documenteer de reden van afwezigheid en houd alles bij in één overzichtelijk systeem. Hierdoor blijft de administratie altijd up-to-date en accuraat.

App: Verzuim

Ondersteun terugkeer naar werk

Onze Verzuim app ondersteunt niet alleen bij het registreren van verzuim, maar helpt ook bij de re-integratie van medewerkers. Stel persoonlijke terugkeerplannen op en volg de voortgang via de app. Dit bevordert een soepel en effectief herstelproces voor zowel medewerker als werkgever.

Meer info nodig?
Bekijk onze documentatie

Ontdek hoe wij streven naar transparantie en betrouwbaarheid in al onze financiële adviezen en diensten.

Bekijk documentatie
App: Verzuim

Analyseer en verbeter verzuimbeleid

Gebruik de geavanceerde rapportagefuncties van de Verzuim app om verzuimtrends te identificeren en te analyseren. Ontdek onderliggende patronen en gebruik deze kennis om je verzuimbeleid aan te scherpen, de werknemerstevredenheid te verhogen en kosten te verlagen.